Joop heeft zijn sporen inmiddels ruimschoots verdiend. Met ruim 40 jaar ervaring bij grote en kleine (inter-)nationale organisaties in verschillende branches op het gebied van optimaliseringstrajecten kent Joop de gewenste eisen. Klik hier voor meer informatie over Joop.

Snel doorzien waar de pijn zit en met soms heel eenvoudige maar altijd structurele oplossingen met borging is een must in verbetertrajecten. Met een gedegen maar ook eenvoudig stappenplan worden de benodigde gegevens uit de praktijksituaties gehaald.

Succesvolle reeds lange tijd bestaande verbetermethodieken worden gedisciplineerd gebruikt om de bedrijfsprocessen te optimaliseren. Ook gebruikmakend van een rugzak vol praktijkervaringen en door praktische coaching van de medewerkers in deze organisaties worden keer op keer bovengemiddelde verbeterresultaten behaald. Tijdens de trainingen komen deze praktijkvoorbeelden goed van pas.

Ervaren in Change Management en met een bij de organisatie passende implementatie snelheid zorgen voor een snelle, betrouwbare, betaalbare en lange termijn optimalisatie.