Trainers Collectief Nederland

Polderdijk en Partners en Van der Bijl Training hebben per 1 september 2017 hun krachten gebundeld in Trainers Collectief Nederland, afgekort TCN. TCN is een eigentijds, dynamisch collectief van professionele trainers en coaches die samen trainingen ontwikkelen, organiseren en uitvoeren. TCN  levert zichtbaar resultaat omdat de focus altijd ligt op effectief leren en duurzaam toepassen in de praktijk.

 

Competence Development Center

Polderdijk en Partners is per 1 oktober 2015 leverancier van het  Competence Development Center in Terneuzen.  Voor de ledenbedrijven binnen het CDC verzorgen we trainingen in de vorm van een open aanbod maar ook maatwerk trainingen t.a.v. persoonlijke ontwikkeling, management en communicatie.

Het CDC werkt als strategische cursusinkooporganisatie en organiseert meer dan honderd verschillende typen trainingen. Er is een uitgebreid aanbod aan veiligheidstrainingen, technische trainingen en computertrainingen. De doelstelling is in Zeeland opleidingsbehoefte zoveel mogelijk te bundelen, kwaliteit te borgen en kosten te beperken.

Zeeland Business Academy

Zeeland Business Academy is hét platform waar het Zeeuwse aanbod op het gebied van opleidingen, trainingen, cursussen en coaching & begeleiding te vinden is.

Zeeland kent vele experts op het gebied van uiteenlopende onderwerpen waarmee het Zeeuwse bedrijfsleven in contact kan komen om (nieuwe) kennis kan vergaren. Met deze kennis kan een organisatie versterkt worden of ondernemer, leidinggevende of medewerkers worden ondersteund en begeleidt in het nog beter uitvoeren van de functie of uitvoeren van lopende projecten en trajecten. De Business Academy brengt het regionale aanbod van opleidingen, trainingen, cursussen en coaching bij elkaar op één platform. Wij werken met regionale specialisten, die bekend zijn met de regionale markt, zodat zij nog beter waar u als ondernemer mee te maken krijgt. Alle trainingen en cursussen vinden plaats in Zeeland, hierdoor heeft u geen lange reistijden.