Competence Development Center

Polderdijk en Partners is sinds 1 oktober 2015 leverancier van trainingen aan het Competence Development Center in Terneuzen. Voor de ledenbedrijven binnen het CDC verzorgen we voornamelijk trainingen in de vorm van een open aanbod. Daarnaast bieden we ook maatwerktrainingen ten aanzien van persoonlijke ontwikkeling, management en communicatie aan.
Het CDC werkt als strategische cursusinkooporganisatie en organiseert meer dan honderd verschillende typen trainingen. Er is een uitgebreid aanbod aan veiligheidstrainingen, technische trainingen en computertrainingen. Het CDC en Polderdijk en Partners streven ernaar de opleidingsbehoefte in Zeeland zo veel mogelijk te bundelen, kwaliteit te borgen en kosten te beperken.

Trainers Collectief Nederland

Polderdijk en Partners en Van der Bijl Training hebben per 1 september 2017 hun krachten gebundeld in Trainers Collectief Nederland, afgekort TCN. TCN is een eigentijds, dynamisch collectief van professionele trainers en coaches die een nauwe samenwerking hebben, en zo trainingen ontwikkelen, organiseren en uitvoeren. TCN levert zichtbaar resultaat omdat de focus altijd ligt op effectief leren en duurzaam toepassen in de praktijk.

Zeeland Business Academy

Zeeland Business Academy is hét platform waar het Zeeuwse aanbod op het gebied van opleidingen, trainingen, cursussen en coaching & begeleiding te vinden is.
Onze regio kent vele experts op het gebied van uiteenlopende onderwerpen. Het Zeeuwse bedrijfsleven kan hiermee in contact kan komen om (nieuwe) kennis op te doen. Deze nieuwe kennis kan zich bijvoorbeeld uitstekend lenen voor het versterken van een organisatie. Denk ook aan de ondersteuning van ondernemers, leidinggevenden of medewerkers. Of wat dacht u van het optimaliseren van een functie, of het succesvol laten verlopen van projecten?

De Business Academy brengt het regionale aanbod van opleidingen, trainingen, cursussen en coaching bij elkaar op één platform. Wij werken met lokale specialisten, die bekend zijn met de regionale markt, zodat zij nog beter waar u als ondernemer mee te maken krijgt. Alle trainingen en cursussen vinden plaats in Zeeland, waardoor u kunt genieten van een groot aanbod trainingen zonder lange reistijden.