Deltalinqs Training & Services 

Sinds 1 november 2019 is Polderdijk en Partners leverancier van Deltalinqs Training & Services in Rotterdam. Voor ledenbedrijven van Deltalinqs Training en Services verzorgt Polderdijk en Partners voornamelijk trainingen rondom management vaardigheden, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Dit in de vorm van een open aanbod en daarnaast ook training- en ontwikkelingstrajecten op maat. Deltalinqs Training & Services en Polderdijk en Partners vinden goed opgeleid en gekwalificeerd personeel een waardevol bezit voor een bedrijf.

 

Deltalinqs training & services

Bio Base Europe Training Center

Polderdijk en Partners is sinds 1 oktober 2015 leverancier van het Bio Base Europe Training Center in Terneuzen. Voor de ledenbedrijven binnen het BBETC verzorgen we voornamelijk trainingen in de vorm van een open aanbod. Daarnaast bieden we ook maatwerktrainingen ten aanzien van persoonlijke ontwikkeling, management en communicatie aan.
Het BBETC werkt als strategische cursusinkooporganisatie en organiseert meer dan honderd verschillende type trainingen. Er is een uitgebreid aanbod aan veiligheid en technische trainingen, computertrainingen en persoonlijke ontwikkeling en vaardigheidstrainingen. Het BBETC en Polderdijk en Partners streven ernaar de opleidingsbehoefte in Zeeland zo veel mogelijk te bundelen, kwaliteit te borgen en kosten te beperken.

Zeeland Business Academy

Zeeland Business Academy is hét platform waar het Zeeuwse aanbod op het gebied van opleidingen, trainingen, cursussen en coaching & begeleiding te vinden is.
Onze regio kent vele experts op het gebied van uiteenlopende onderwerpen. Het Zeeuwse bedrijfsleven kan hiermee in contact kan komen om (nieuwe) kennis op te doen. Deze nieuwe kennis kan zich bijvoorbeeld uitstekend lenen voor het versterken van een organisatie. Denk ook aan de ondersteuning van ondernemers, leidinggevenden of medewerkers. Of wat dacht u van het optimaliseren van een functie, of het succesvol laten verlopen van projecten?

De Business Academy brengt het regionale aanbod van opleidingen, trainingen, cursussen en coaching bij elkaar op één platform. Wij werken met lokale specialisten, die bekend zijn met de regionale markt, zodat zij nog beter waar u als ondernemer mee te maken krijgt. Alle trainingen en cursussen vinden plaats in Zeeland, waardoor u kunt genieten van een groot aanbod trainingen zonder lange reistijden.